top of page

Na venkov s dětmi

Technologie jsou fajn, ale čas od času potřebujeme všichni vypnout. Na venkově to jde díky mnoha věcem trochu snadněji než jinde. Lepší než zakazovat je nabídnout zajímavější zábavu.


V Prázdninách na venkově máme místa, která jsou velmi oblíbená dětmi a jejich doprovodem. Dětem je uzpůsobeno vybavení, herní prvky i nabídka programu.


Pension U Sebastiana

Klidné rodinné dovolené v Penzionu U Sebastiana v krásném a zdravém šumavském podhůří je uzpůsobeno nejenom vybavení penzionu, ale i jeho okolí.

Penzion je posledním domem ve vesnici. Za ním už je jen cesta, která vás během pár minut dovede k ohradám s koňmi, do lesa a na louky.

V období prací na poli malé (i velké:)) zvědavce rádi svezeme v traktoru či kombajnu. Čeká vás nezapomenutelný zážitek.

Pro děti je připraveno venkovní dětské hřiště, vnitřní dětský koutek a spousta dalšího nezbytného vybavení.

Naší láskou jsou vynikající farmářské potraviny, které pro vás sháníme po celém okolí.


Penzion Keramika

Venkovský styl bydlení s atmosférou jako u babičky, keramická dílna, bazén a uzavřený dvůr – zkrátka jedinečné místo pro Vaši dovolenou.

Penzion Keramika se nachází v podkroví výtvarné a keramické dílny v malé jihočeské obci Děbolín v blízkosti Jindřichova Hradce v jižních Čechách.

U nás se nenudí nikdo, některou z rukodělných aktivit si nakonec vyzkouší většina malých i velkých hostů. A nevadí ani, když se nevyvede počasí.

Ubytováni budete v jedinečných pokojích a apartmánech a při odjezdu si můžete koupit krásnou keramiku majitelky Romany Hulíkové.


Farma Rybníček

Malá farma na krásném místě s úžasnou atmosférou. Místo, kde máme rádi zvířata, děti i pejsky.

Můžete u nás jen odpočívat, nebo jezdit na koni, děti na poníkovi, krmit králíky a slepice, nebo vzít na procházku vycvičené kozy.

Kolem našeho stavení je také možno postavit stany, založit táborák a opékat, hrát na kytaru a zpívat na lesy.

Farma Rybníček je malé hospodářství uprostřed přírody, kde máte všechno na dosah.


Apartmány Kocourek

S láskou opečovávané, moderně vybavené apartmány na rodinném statku s rozlehlým dvorem nedaleko Pelhřimova na Vysočině.

Krásně zařízené apartmány s kapacitou 32 lůžek, vybavené pro potřeby (nejen) vašich dětí.

Nově v nabídce Kocourkovský koš plný lahodných lokálních produktů.

Apartmány Kocourek jsou skvělým místem pro objevování Pelhřimovska i procházky krajinou. Zkrátka pohodové a bezpečné prostředím pro rodiny s dětmi.





Certifikace Prázdniny na venkově a Zážitky na venkově

Aby zařízení získalo certifikaci Prázdniny na venkově, nebo Zážitky na venkově, musí být místem, kde jste po celý rok vítáni a je počítáno s tím, že se chcete dostat do kontaktu se zvířaty (pokud jsou zde chovaná), mít blízko k přírodě a možnost ochutnat regionální produkty, případně si vyzkoušet řemeslo. Zkrátka jsme víc než střecha nad hlavou.

Rozdíl mezi certifikací Prázdniny na venkově a Zážitky na venkově je ten, že místa se značkou Prázdniny na venkově nabízejí i ubytování. Počet přidělených hvězdiček značí kvalitu a rozsah poskytovaných ubytovacích a zážitkových služeb.


bottom of page