Nejdřív jsem si myslel, že čím víc turnajů a lig budu sledovat, tím víc šancí najdu, ale ve skutečnosti jsem si tím akorát zanesl hlavu. Teď si radši vybírám užší okruh soutěží, kde vím, jak týmy hrají doma a venku, jak reagují po slabém zápase a kde bývají největší výkyvy. U tenisu mě třeba víc baví menší turnaje, protože tam občas narazíš na zajímavější situace než u těch největších, kde je všechno hned přestřelené. Když si chci projít nabídku a porovnat, co je zrovna vypsané, mrknu na Stawki Bet https://stawki07.bet/ , ale stejně je pro mě rozhodující hlavně to, jestli danou soutěž fakt sleduju delší dobu. Bez toho je to spíš tipování naslepo.
5 zobrazení
Olivia Harris
(08. 4.)
Časem jsem si všiml, že největší problém nebývá v tom, co si člověk vybere, ale že má pocit, že musí být u všeho. Přitom právě ten tlak být pořád v akci často vede k horším rozhodnutím než samotná neznalost. Někdy je lepší nechat polovinu programu úplně být a soustředit se jen na pár věcí, kde člověk opravdu chápe souvislosti. To bývá klidnější a většinou i rozumnější přístup.
Časem jsem si všiml, že největší problém nebývá v tom, co si člověk vybere, ale že má pocit, že musí být u všeho. Přitom právě ten tlak být pořád v akci často vede k horším rozhodnutím než samotná neznalost. Někdy je lepší nechat polovinu programu úplně být a soustředit se jen na pár věcí, kde člověk opravdu chápe souvislosti. To bývá klidnější a většinou i rozumnější přístup.