top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest

Skupina Prazdninynavenkove

Veřejná·384 členů

Welma Midori
Welma Midori

Má někdo tip na nějaký blog, který byl opravdu zajímavý?

13 zobrazení
Andre
Andre
26 giu

Jo, mám tip. Za poslední rok jsem projela mraky blogů o vztazích a seberozvoji, ale většina je buď ezo blábol, nebo suchá psychologie z učebnice. Pak jsem narazila na https://mocvedomicz.com/ a zůstala jsem. Není to jen o horoskopech na týden. Propojují astrologii s psychologií tak, že to dává smysl i když jsi racionální typ. Třeba článek o tom, proč si pořád vybíráme nedostupné partnery — rozebrali to přes Lunu v horoskopu i přes teorii attachmentu. Žádné “je to karma”. Prostě vysvětlení + co s tím.

Nejvíc mě baví, že to není jednostranné. Jeden den čteš o tom, jak tě ovlivňuje úplněk, druhý den o tom, jak nastavit hranice s toxickou mámou. A pak si dáš oddych v rubrice “Příběhy”, kde holky sdílí svoje průšvihy a výhry. Bez souzení, bez guru komplexu. Komentáře jsou vlastně druhá půlka hodnoty blogu. Najdeš tam tipy na terapeuty, knihy, rituály, ale i obyčejný “drž se, taky jsem si tím prošla”. Člověk se tam necítí divně, když věří na intuici i chodí na terapii.

Za mě je to nejzajímavější blog v CZ, co spojuje hlavu a srdce. Nedává ti hotové odpovědi, ale naučí tě klást si lepší otázky. Po pár měsících čtení jsem pochopila svoje spouštěče, přestala se obviňovat za každou emoci a hlavně — začala jsem si víc věřit. Jestli hledáš něco mezi astrem, psychologií a reálným životem, zkus to. Mně to sedlo líp než placené kurzy.

členů

• inland.rabbit.bisxinland.rabbit.bisx
    inland.rabbit.bisx
  • Bianca Holtermann
    Bianca Holtermann
  • Anamika Heer Sharma
    Anamika Heer Sharma
  • Garold Rafa
    Garold Rafa
  • Marie Forton
    Marie Forton
bottom of page