V poslední době si všímám, že mi u podobných her vyhovují spíš jednodušší principy. Některé jsou založené na symbolech a krátkých kolech, zatímco jiné mají více prvků a člověk se v nich musí nejdřív trochu zorientovat. Dříve jsem měl za to, že čím složitější provedení, tím zajímavější bude celý průběh. Teď ale zjišťuji, že mi často více vyhovuje něco přehledného, kde hned chápu základní princip. Hodně podle mě záleží i na tom, co člověk od takového formátu očekává. Podle čeho si mezi různými variantami obvykle vybíráte?
10 zobrazení

Já bych předchozím výsledkům při rozhodování žádnou zvláštní váhu nepřikládal. Při čtení o tomhle tématu jsem narazil i na pojem lucky spin, u kterého může být při hodnocení podmínek relevantní také návratnost hráči. V tom kontextu jde o zvýhodněné nebo bonusové otočení, které bývá spojené se splněním určité podmínky. Důležitější je podle mě vědět, že jednotlivé výsledky vznikají nezávisle na těch předchozích. Ani vyšší částka sama o sobě nezvyšuje pravděpodobnost konkrétního výsledku. Proto bych různé domnělé série nebo správný okamžik vůbec nepovažoval za spolehlivý základ pro rozhodování.