top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest

Skupina Prazdninynavenkove

Veřejná·298 členů

Mariia Shevchenko
Mariia Shevchenko

Plná moc k nemovitosti

Добрий день! Потрібна порада. У мене в Києві є квартира, яку я здаю в оренду. Зараз орендарі повідомили, що хочуть з'їхати, і треба шукати нових. Сама я в Празі, приїхати не можу. Хочу зробити довіреність на подругу, щоб вона показувала квартиру, укладала договір, отримувала гроші і, якщо треба, вирішувала питання з комунальними службами. Підкажіть, чи можна зробити один документ на всі ці дії? І чи визнають таку довіреність в Україні?

23 zobrazení
Anton Povichenko
Anton Povichenko
Mar 20

вітання! Так, це абсолютно робочий варіант, і називається "довіреність на управління нерухомим майном". В одному документі можна прописати всі необхідні повноваження: право показувати квартиру, укладати договори оренди, отримувати орендну плату, сплачувати комунальні послуги, представляти інтереси в ЖЕКу чи ОСББ. Головне – чітко перерахувати всі дії, щоб у подруги не було обмежень.

Моя сестра в такій самій ситуації – здає квартиру в Києві, а сама в Празі. Вона звернулася на сайт https://www.expert-docs.cz/. Там підготували комплексну довіреність, де одним документом охопили все: і право здавати в оренду, і отримувати гроші, і вирішувати питання з комунальниками. Вона завірила в нотаріуса в Празі (це зайняло 15 хвилин), надіслала скан подрузі. Та тепер спокійно здає квартиру, отримує платіж і не має жодних проблем. До речі, працюють без передоплати – це дуже зручно. Тож звертайтеся, зробіть одну довіреність – і будете спокійні.

členů

• inland.rabbit.bisxinland.rabbit.bisx
    inland.rabbit.bisx
  • Bianca Holtermann
    Bianca Holtermann
  • Anamika Heer Sharma
    Anamika Heer Sharma
  • Garold Rafa
    Garold Rafa
  • Marie Forton
    Marie Forton
bottom of page