top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest

Skupina Prazdninynavenkove

Veřejná·337 členů

Cześć wszystkim! Ostatnio zdałem sobie sprawę, że jednym z powodów, dla których wracam do niektórych platform, jest po prostu wygodne logowanie. Kiedyś nie zwracałem na to uwagi, ale dziś irytuje mnie, gdy trzeba przechodzić przez kilka niepotrzebnych kroków. Szukając różnych informacji, trafiłem na

i zacząłem się zastanawiać, czy inni użytkownicy też zwracają uwagę na takie szczegóły. Dla mnie możliwość szybkiego dostępu do konta jest dużo ważniejsza niż kiedyś. Jak to wygląda u Was? Czy proces logowania wpływa na Waszą opinię o danej platformie?

5 zobrazení
Kosta Vasilhuk
Kosta Vasilhuk
Jun 05

Ciekawy temat. Mam wrażenie, że wiele osób docenia wygodne logowanie dopiero wtedy, gdy trafi na platformę, gdzie ten proces jest źle zaprojektowany. Na co dzień raczej się o tym nie myśli, ale kiedy pojawiają się problemy z dostępem do konta albo trzeba wykonywać zbyt wiele czynności, szybko staje się to zauważalne. To trochę jak z dobrą nawigacją na stronie — jeśli wszystko działa naturalnie, użytkownik nawet nie zwraca na to uwagi. Moim zdaniem właśnie takie drobne elementy często decydują o ogólnym odbiorze całej platformy.

členů

• inland.rabbit.bisxinland.rabbit.bisx
    inland.rabbit.bisx
  • Bianca Holtermann
    Bianca Holtermann
  • Anamika Heer Sharma
    Anamika Heer Sharma
  • Garold Rafa
    Garold Rafa
  • Marie Forton
    Marie Forton
bottom of page