top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Pinterest

Skupina Prazdninynavenkove

Veřejná·189 členů

tiniso7999tiniso7999
tiniso7999

Herní úspěchy a odměny – motivace hráčů

Někde jsem narazil na funkci, kde hráči mohou sbírat různé odznaky, trofeje nebo speciální body, když splní určité úkoly – třeba odehrají určitý počet kol, vyzkouší nový automat nebo zvládnou denní výzvu. Na první pohled to působí jen jako kosmetická věc, ale začal jsem přemýšlet, jestli to hráče opravdu motivuje k delšímu hraní, nebo jestli je to jen grafická ozdoba bez větší hodnoty. V počítačových hrách mě osobně achievementy vždycky bavily a často mě dokázaly udržet u hry déle než samotná výhra. Viděl jsem na https://spinbara-cz.com/, že podobné prvky se objevují čím dál častěji i v online kasinech, takže to asi má nějaký efekt. Máte s tím někdo osobní zkušenost?

9 zobrazení
noratic322
(10. 9.)

Podle mě to motivaci hodně ovlivňuje. Na spinbara-cz.com mají popsané, že hráči často reagují pozitivně na různé herní úspěchy. Já jsem to zažil, když jsem dostal odměnu za splnění denní výzvy, a hned mě to bavilo víc. Není to jen o penězích, ale i o tom pocitu, že postupuješ dál. Něco podobného je třeba v počítačových hrách, kde sbíráš achievementy. Díky tomu se člověk vrací častěji, protože má chuť dokončit další úkoly a získat odměny navíc. Myslím, že právě proto je to v online kasinech čím dál častější.

členů

• Bianca Holtermann
    Bianca Holtermann
  • Anamika Heer Sharma
    Anamika Heer Sharma
  • Garold Rafa
    Garold Rafa
  • Martin Richards
    Martin Richards
  • nyla harper
    nyla harper
bottom of page