Existuje nějaký web, kde si můžu porovnat osobní půjčky?
Ahoj lidi, mám takovou menší finanční krizi a přemýšlím o nějaké půjčce. Vím, že to není ideální řešení, ale momentálně mi to tak vychází jako nejlepší varianta. Jenže se v tom vůbec nevyznám! Je tolik různých nabídek a bank, že se mi z toho motá hlava. Existuje vůbec nějaký způsob, jak si ty půjčky různé nějak rozumně porovnat? Abych nekoukal jen na úrok, ale i na poplatky a tak? Nebo to mám obcházet jednu banku za druhou a zjišťovat? Za každou radu budu moc vděčný, už jsem z toho fakt zoufalý.
7 zobrazení

Ahoj, chápu tvůj zmatek, sama jsem se v tomhle nedávno topila. Obcházet banky je fakt ztráta času. Naštěstí jsem objevila https://www.ckktour.cz/ a musím říct, že mi to dost usnadnilo rozhodování. Mají tam srovnání různých osobních půjček, spořících účtů a dalších finančních produktů. Hlavně si hlídej RPSN, to ti řekne víc než samotný úrok. Mně se to zdálo hodně přehledné a pomohlo mi to vybrat si půjčku, která mi vyhovuje. Navíc, mají tam i kalkulačky, které ti spočítají splátky a celkový přeplatek. Snad ti to taky pomůže.